Kerstviering 20 december

Ook dit jaar wordt er weer een sfeervolle en gezellige kerstbijenkomst in de huiskamer van het HelvoirThuis georganiseerd door de activiteiten cie.

Het programma:

10.00 uur: Zaal open. Ontvangst en ontmoeting met Koffie / thee.

10.30 uur: Kerstprogramma met een afwisselend programma met muziek (de groep Karah met zang van Klaartje van Iersel en haar dochter Sarah) / gitaar en cello, voordrachten en momenten van bezinning. U gaat genieten van mooie liedjes en luisteren naar overdenkingen en een prachtig kerstverhaal.

12.00 uur: Gezamenlijke lunch.

13.45 uur: Onze eigen toneelclub "Hier Zemme" met een vrolijk kersttoneelstuk getiteld:

"Toen kreeg je nog gewoon een kerstpakket".

Korte inhoud: Het is bijna kerstmis. Een gezellige oude dame, Bertie Bleijenberg, woont samen met haar dochter Ria en schoonzoon Henk, een ambtenaar, die geregeld door haar geplaagd wordt. Henk zou dan ook niets liever willen dat zijn schoonmoeder naar een verzorgingshuis gaat. Samen met haar buurvrouw Trees bedenkt Bertie een plannetje omdat te voorkomen. In deze tijd van kerstmis, kreeg Bertie altijd een kerstpakket van haar oude werkgever, maar de tijden veranderen, dus geen kerstpakket. Nou daar gaat Bertie zelf iets aan doen, maar of dat nou wel de oplossing is? Als dan ook nog blijkt dat Henk wel een kerstpakket krijgt, van de ouderenvereniging waar hij actief is in het bestuur, is Bertie niet de beroerdste om zich dat pakket toe te eigenen. Maar of dat nou zou verstandig is?
In de pauze is er voor iedereen een drankje.

16.00 uur: Einde kerstbijeenkomst 2018.

Kosten voor dit alles € 10,- per persoon, bij opgave en het in leveren van het strookje te voldoen. Vol = vol.