Nieuwe activiteit: "Klassiek met Kees".

Wanneer ook al weer?

Welkom elke 4e dinsdagmiddag van de maand met als eerste keer dinsdag 25 september in de Hofkamer (1e verdieping van het HelvoirThuis / er is een lift).
We beginnen om 14.00 uur – 15.30 uur.
Deelname is gratis. In de pauze is er de mogelijkheid om beneden in de "Huiskamer" voor eigen rekening, een consumptie te gebruiken.

Kees van Rijt aan het woord:

"Ik neem je mee op reis in de wereld van de klassieke muziek. Samen gaat we op zoek naar elementen die voor anderen verborgen blijven. Het luisteren wordt verder uitgelegd.

Muziek gaat meer leven als je er meer van weet!"  

Ik laat u zeer korte fragmenten horen van misschien nooit eerder gehoorde muziek. Van bekende en onbekende componisten vanaf de Middeleeuwen tot nu toe. Geen lange symfonieën of opera’s, geen tophits uit het klassieke repertoire, maar heerlijke, soms aangrijpende, nooit eerder gehoorde muzikale momenten van een minuut of vijf, zes,  afgewisseld met luchtige, gekke gedichtjes van Annie M.G. Schmidt, Toon Hermans, Ivo de Wijs, Kees Stip, Drs. P e.a.". 

Nog meer muziek in de omgeving:

In Hotel & Brasserie De Guldenberg zijn vanaf september op zondagen muziekoptredens zowel klassieke muziek als dixieland en ouwe stijl jazzmuziek.

Zie www.guldenberg.nl